KUNST IS LEREN

Om creativiteit uit te lokken is het goed om het idee los te laten

Kinderen zijn van nature onderzoekers en hebben allemaal hun eigen interesses.

Kunstonderwijs is van groot belang voor de ontwikkeling van kinderen.

Sonja Andela gecertificeerd kunstvakdocent en biedt met veel plezier en kennis inspirerende projecten aan op scholen in Amsterdam en omgeving.

Tevens biedt Sonja ook Workshops en lessen aan voor volwassenen aan huis en op locatie, en geeft inspirerende trainingen aan leerkrachten in het Basis onderwijs via Cultuur educatie Amstelland.

 

 

Hoe ik de dag invul vanuit mijn expertise. en mijn doel.

Ik baseer mijn lessen op het aanzetten van de fantasie, het loskomen van de werkelijkheid.  Het gaat mij er vooral om dat kinderen plezier hebben en zich kunnen toegeven aan het expiriment. Zodat de kinderen aan het eind van de dag blij zijn met de ´Dag¨ de orientatie het onderzoek de uitvoering en de evaluatie.

Leren kijken en luisteren reflecteren op eigen werk en dat van een ander zonder oordeel

@ De weg doch de bestemming.

       

 

 

 

 

 

Praktische informatie voor lessen in het  Basisonderwijs:

Kosten voor het basis onderwijs is 50,- per uur.

Ieder project reken ik 1 uur extra  (voorbereiding).

Materiaal kosten zijn in overleg.

Kunstenaar met weinig woorden- bevlogenheid en veel werk.

In de lessen laat ik graag zien,voelen en onderzoeken .

Nu ook te boeken via LUKIDA.NL

referenties: Startbaan ( sassenheim ), De Horizon ( Amsterdam ), Troelstra school ( Amsterdam ), De punt (Amsterdam ), 3 master ( Amsterdam), Louis bouwmeester( Amsterdam), Zomerschool ( Ijmuiden), BSO Mikz ( Brabant 6 locaties ), De Vlaamse reus ( Amsterdam), HM Van Randwijkschool ( Ilpendam), Nicolaas Meas school ( Amsterdam, De Witte olifant ( Amsterdam), OBS Triangel ( Weesp ), Voorweg school ( Heemstede), Vondel school ( Bussum ), IKC Vila Vrolik ( Hilversum ), Het Wespennest ( Amsterdam ), 7e Montessorischool ( Amsterdam ), Odysee school ( Amsterdam ), Jenaplan basisschool ( Amsterdam).